SM Sessies Meesteres Luna

Mijn spel als Meesteres is veelzijdig, maar uiteraard heb Ik ook Mijn persoonlijke voorkeuren, zoals CBT (cock and ball torture), niple torture (tepelmarteling), bondage met verschillende materialen, whipping (zwepen), sounds, ballbusting, spitting, travestie/slettentraining, orgasm control, tease & denial, anal play (pegging), forced bi (gedwongen homoseksualiteit met meerdere slaven), golden shower, candle play, breath control en electro. Daarnaast zijn er eveneens cuckolding sessies mogelijk, maar ook worstelen (vanuit grepen mag je proberen los te komen) en kickboksen (met handicap) als liefhebber van vechtsporten. 

Daarnaast is een sessie met een andere slaaf, een collega Meesteres en een kinky lady mogelijk. Dit is afhankelijk van de locatie en afhankelijk van agenda's. 

Deze lijst is zeker niet uitputtend. De wereld van je fantasieën kent geen grenzen. Deel je fantasie met Me en samen gaan we kijken hoe we deze kunnen verwezenlijken. Ik ben zeer nieuwsgierig naar je diepste verlangens en je geheime wensen en behoeften zijn bij Mij in vertrouwde handen. Ik zal naar je luisteren terwijl jij je aan Mij overgeeft. 

Uiteraard heb Ik als Meesteres ook grenzen en Mijn harde grenzen zijn blijvend letsel, dieren, kinderen en copra. Ik ben niet van de lijstjes afwerken, maar uiteraard kun je je wensen aan Mij kenbaar maken en vind Ik het belangrijk om je harde grenzen te weten.  

Tarieven

Ik hanteer verschillende tarieven voor verschillende soorten sessies. Een uitleg van de sessies kun je vinden onder de verschillende tarieven.

SM Sessie 

  • 1 uur    € 185,-
  • 2 uur    € 350,-
Deze tarieven gelden voor sessies in een SM studio binnen een straal van 100 km van Amsterdam. Langere sessies op aanvraag en hiervoor kan een op maat gemaakt tarief worden gemaakt. Een SM sessie is gericht op pijn en vernedering waarbij tevens erotisch spel onderdeel van kan vormen, maar hier ligt niet de nadruk op. 

FemDom Sessie 

  • 1 uur    € 225,-
  • 2 uur    € 425,-
Deze tarieven gelden voor sessies in een SM studio binnen een straal van 100 km van Amsterdam. Langere sessies op aanvraag en hiervoor kan een op maat gemaakt tarief worden gemaakt. Bij een FemDom sessie ligt de nadruk op vernedering, dienstbaarheid eventueel in combinatie met pijn en met name erotisch spel eveneens gericht op het vervullen van de lusten van Mij als Meesteres.

Worstelsessie 

  • 1 uur    € 200,-
Deze tarieven gelden voor sessies in een SM studio binnen een straal van 100 km van Amsterdam. Een worstelsessie is een sessie waar voornamelijk worstelen eventueel in combinatie met andere vechtsporten centraal staat.

Escort eveneens mogelijk en tarief start vanaf € 150,- per uur afhankelijk van locatie en afstand. Tarief op aanvraag. Voor een sessie met een andere slaaf, collega Meesteres en/of kinky girl, tarief eveneens op aanvraag.